Lady Gala 2017

Toamna aceasta aduce o adiere nouă în mediul de afaceri local. DeBizz Magazine, unica revistă de afaceri bilingvă germano-română din România, lansează un eveniment dedicat celebrării antreprenoriatului feminin.

Sub auspiciile favorabile ale contextului actual de evoluţie și diversificare a mediului de afaceri autohton, DeBizz Magazine vă invită pe 19 octombrie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, în fieful feminităţii – LADY GALA  2017.

Prima ediţie a evenimentului LADY GALA își propune să aducă recunoaștere forţei graţioase, marcând importanţa și direcţia dată de eleganţa, complexitatea, creativitatea, curajul și intuiţia feminină în afaceri, prin premierea iniţiativelor și succeselor repurtate de către doamnele scenei locale.

Seara va debuta cu o dezbatere la care vor participa doamne din mediul de business, antreprenoare si manageri. Discuţia va fi moderată de cunoscutul jurnalist Daniel Apostol si va fi axată pe teme ample, precum:

  • Raportul afaceri-acasă : sunt femeile nevoite să aleagă între succes în carieră și fericire pe plan personal?
  • Care este viziunea de business a femeilor și ce surse de inspiraţie le conferă ambiţie și susţinere?
  • Farmecul discret al diferenţierii – cum este perceput principiul “egalităţii de gen” în România?
  • Feminitatea – oportunitate sau obstacol? Cum valorificăm abordarea feminină a business-ului și ce tipuri de piedici pot apărea în parteneriate și negocieri?
  • Femeile de azi în sprijinul femeilor de mâine – cum ne putem implica in acţiuni sociale și iniţiative educaţionale dedicate dezvoltării personale a femeii?

Discuţiile vor fi urmate de Gala de Premiere a femeilor care au influenţat economia locală și care au transformat faţa mediului de afaceri prin aspiraţii, tenacitate și dăruire. Distincţiile vor fi acordate de către reprezentanţi de seamă ai business-ului local. Evenimentul va culmina cu un moment special, oferit de partenerii noștri – Cristallini/Consiglieri, constând în prezentarea unor creaţii deosebite ale modei feminine și masculine.
Urmând trendul global de creștere a numărului de femei în funcţii de conducere atât în mediul de afaceri, cât și în cel politic, România se află printre ţările care se pot mândri cu statistici îmbucurătoare în privinţa creșterii constante a prezenţei feminine în leadership.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook