Archives

Veşti proaste pentru românii cu credite: Dobânda Robor a urcat la maximul ultimelor trei ani şi patru luni

Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la 1,88% pe 18 iunie 2014.

De asemenea, indicele la şase luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, s-a majorat la 2,04%, de la 2,03%, cât a fost cotat pe 24 octombrie.

Mai mult, indicele ROBOR la nouă luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a crescut la 2,09%, de la 2,08%, valoarea înregistrată miercuri. La începutul lunii septembrie, ROBOR la trei luni era cotat la 0,92%, iar la începutul acestui an la 0,87%.

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic de BNR ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de zece bănci selectate de Banca Naţională.

sursa: Mediafax

Cea mai buna solutie. Credite IFN de nevoi personale.

Lady Gala 2017

Toamna aceasta aduce o adiere nouă în mediul de afaceri local. DeBizz Magazine, unica revistă de afaceri bilingvă germano-română din România, lansează un eveniment dedicat celebrării antreprenoriatului feminin.

Sub auspiciile favorabile ale contextului actual de evoluţie și diversificare a mediului de afaceri autohton, DeBizz Magazine vă invită pe 19 octombrie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, în fieful feminităţii – LADY GALA  2017.

Prima ediţie a evenimentului LADY GALA își propune să aducă recunoaștere forţei graţioase, marcând importanţa și direcţia dată de eleganţa, complexitatea, creativitatea, curajul și intuiţia feminină în afaceri, prin premierea iniţiativelor și succeselor repurtate de către doamnele scenei locale.

Seara va debuta cu o dezbatere la care vor participa doamne din mediul de business, antreprenoare si manageri. Discuţia va fi moderată de cunoscutul jurnalist Daniel Apostol si va fi axată pe teme ample, precum:

  • Raportul afaceri-acasă : sunt femeile nevoite să aleagă între succes în carieră și fericire pe plan personal?
  • Care este viziunea de business a femeilor și ce surse de inspiraţie le conferă ambiţie și susţinere?
  • Farmecul discret al diferenţierii – cum este perceput principiul “egalităţii de gen” în România?
  • Feminitatea – oportunitate sau obstacol? Cum valorificăm abordarea feminină a business-ului și ce tipuri de piedici pot apărea în parteneriate și negocieri?
  • Femeile de azi în sprijinul femeilor de mâine – cum ne putem implica in acţiuni sociale și iniţiative educaţionale dedicate dezvoltării personale a femeii?

Discuţiile vor fi urmate de Gala de Premiere a femeilor care au influenţat economia locală și care au transformat faţa mediului de afaceri prin aspiraţii, tenacitate și dăruire. Distincţiile vor fi acordate de către reprezentanţi de seamă ai business-ului local. Evenimentul va culmina cu un moment special, oferit de partenerii noștri – Cristallini/Consiglieri, constând în prezentarea unor creaţii deosebite ale modei feminine și masculine.
Urmând trendul global de creștere a numărului de femei în funcţii de conducere atât în mediul de afaceri, cât și în cel politic, România se află printre ţările care se pot mândri cu statistici îmbucurătoare în privinţa creșterii constante a prezenţei feminine în leadership.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook